Behandelingen

Een schoonheidsbehandeling is niet alleen voor huidverbetering, maar ook om even “te ont-stressen”.

Neem daarom eens tijd voor jezelf. Even de stress weg laten glijden.

Gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandeling is de meest voorkomende behandeling in mijn salon.

Allereerst begin ik met een oppervlakte reiniging. Daarna een lekker warm compres. De wenkbrauwen worden geëpileerd. Vervolgens een dieptereiniging door middel van de vapazone, of te wel het stoomapparaat. De onzuiverheden zoals mee-eters en/of gerstekorrels worden hierna verwijderd. Vervolgens krijgt u een heerlijke ontspanningsmassage van het gezicht, decolleté, schouders en nek. Hierna een op de huid afgestemd gezichtsmasker. Een dagcrème is de afsluiting van deze behandeling. Deze behandeling duurt 1,5 tot 1 ¾ uur.

De behandeling is uit te breiden met het harsen van de bovenlip en/of kin, of met het verven van wimpers en/of wenkbrauwen.

¾ uur behandeling

De ¾ uur behandeling  is een behandeling voor als u wat minder tijd heeft te besteden.

Hier begin ik eerst met een oppervlakte reiniging. Dan worden de wenkbrauwen geëpileerd. Vervolgens kunt u kiezen voor een ontspanningsmassage van gezicht, decolleté, schouders en nek of een gezichtsmasker. Een dagcrème is de afsluiting van deze behandeling.  De tijdsduur van deze behandeling is ¾ tot 1 uur.

Ook  deze behandeling is uit te breiden met het harsen van de bovenlip en/of kin, of met het verven van wimpers en/of wenkbrauwen.

De behandeling van de man

Hier begin ik met de oppervlakte reiniging, waarna de diepte reiniging volgt. De onzuiverheden zoals mee-eters en/of gerstekorrels worden verwijderd. Daarna volgt een ontspanningsmassage van het gezicht, decolleté, schouders en nek. Vervolgens een gezichtsmasker, waarna de dagcrème als afsluiting volgt.

Deze behandeling duurt ongeveer 1 ¼ uur.

Bruidsbehandeling

Een volledige gezichtsbehandeling met als afsluiting een proef make-up.

Andere mogelijkheden

U kunt bij mij ook terecht voor epileren, harsen en verven van wimpers/wenkbrauwen.

Voor meer informatie, zie hier de prijslijst.